Despre Noi
S.C. GELATO MOBILE S.R.L este o societate românească, înfiinţată în anul 2017 care deţine, incepand cu anul 2018, licență exclusivă pentru ROMÂNIA, marca “Dolce Freddo”. Datorită creşterii continue a interesului pietei nationale si europene in consumul de produse eco/bio, începând cu anul 2019 societatea a inceput să se implice în domeniul alimentar prin deschiderea unei unitati de productie a produselor marca proprie, precum si prin participarea la numeroase evenimente atât publice cât şi private. Punctul forte al companiei noastre il reprezinta apartenenta la o marca (Puro&Bio) ce a castigat numeroase premii in domeniu, printre care locul 1 la cel mai mare targ de profil, SIGEP 2015 (https://www.sigep.it/).
De asemenea, Know-how-ul (cunoștințele, secretele tehnico-comerciale, rețetele exclusive, tehnicile de vânzare și de administrare) echipei de gelatieri/cofetari/patiseri inalt calificati, calitatea produselor alimentare si managementul societatii se numara printre avantajele incontestabile ale societatii.
![](https://gelaterie.devbloom.ro/wp-content/uploads/2023/04/gelato-pachet-1024x683.jpg)
Totodata, trebuie mentionat ca produsele rezultate nu contin coloranti, potentiatori de arome, aditivi, emulgatori, conservanti chimici si orice alte elemente care s-au dovedit nocive pentru sanatatea umana, provocand distrugerea sistemului imunitar precum si o serie de tumori. Misiunea laboratorului de productie este aceea de a satisface nevoile curente si viitoare ale acestei piete in continua crestere. Nu doar prezentarea este de efect, dar si gustul original si cremos in care se simt ingredientele de cea mai buna calitate.
De aceasta afacere se ocupa direct Stancu Octavian, in calitate de administrator al societăţii, care a absolvit cu succes cursul de gelatier organizat de către firma mama din Italia – Gelatieri Independenti Italia – Puro&Bio. Aici au fost stabilite bazele prepararii inghetatei, clatite si produse semifreddi, cursurile practice sustinute aprofundand urmatoarele subiecte: materii prime, echipamente si ustensile, fluxul de productie, retete, igiena si siguranta muncii si personalul.
![](https://gelaterie.devbloom.ro/wp-content/uploads/2023/04/tramvai.jpg)
Inghețată: la cornet, la pahar, la kilogram, diverse arome naturale – creme, sorbeto, vegane;
![](https://gelaterie.devbloom.ro/wp-content/uploads/2023/04/produse.jpg)
Clătite: produse pe loc si cu diverse umpluturi (ciocolata, caramel, dulceata fructe, alune, biscuiti, fructe proaspete, samd…)
![](https://gelaterie.devbloom.ro/wp-content/uploads/2023/04/clatite.jpg)
Desert la pahar: pahare din sticla umplute cu diferite tipuri de inghetate si creme (lapte, capsuni, vanilie, ciocolata, etc.), smothies, frappe-uri cu un aspect si o calitate foarte buna;
![](https://gelaterie.devbloom.ro/wp-content/uploads/2023/04/desert-la-pahar.jpg)
Mini tarte/cupe: portie dubla de prajitura de semi-fredo. Poate avea in compozitie atat aluat de prajitura de diferite gusturi si arome cat si inghetata sau doar inghetate de diferite arome (lapte, capsuni, ciocolata, vanilie, etc.)
![](https://gelaterie.devbloom.ro/wp-content/uploads/2023/04/mini-tarte.jpg)
Cuburi/Rondele: prajitura semi-fredo – “parfait” ce poate avea la interior un “sambure de inghetata”. Pot fi alcatuite din diferite aluaturi, creme si inghetate fiecare cu diferite arome (cacao, ciocolata alba / neagra, lapte, vanilie si capsuni)
![](https://gelaterie.devbloom.ro/wp-content/uploads/2023/04/cuburi.jpg)
Cafea, cappuccino italian, ciocolata calda, apa plata sau minerala, limonade:
![](https://gelaterie.devbloom.ro/wp-content/uploads/2023/04/cafea.png)
În speranţa unei soluţionări favorabile acestui proiect, vă stăm la dispoziţie pntru orice detalii la adresa de email: office@dolcefreddo.ro sau la numărul de telefon 0720072260 – dl. Octavian Stancu.